Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaBra på smörgåstårta i Blekinge

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Blekinge är 14 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Blekinge finns på följande orter:

Sölvesborg

Karlskrona

Mörrum

Hasslö

Lyckeby

Kallinge

Hitta smörgåstårtan i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 42 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 24 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Bohuslän är i:

Uddevalla

Torslanda

Stenungsund

Grebbestad

Kungälv

Marstrand

Hitta smörgåstårtan i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 37 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 23 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Dalarna finns på följande orter:

Avesta

Borlänge

Falun

Ludvika

Rättvik

Hedemora

Bra på smörgåstårta i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 5 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 3 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Dalsland finns på följande orter:

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Bra på smörgåstårta i Gotland

I Gotland finns det totalt 15 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Gotland finns på följande orter:

Visby

Hemse

Klintehamn

Burgsvik

Fårö

Fårösund

Bra på smörgåstårta i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 15 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Hofors

Bergby

Kungsgården

Ockelbo

Sandviken

Bra på smörgåstårta i Halland

I Halland finns det totalt 37 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 18 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Falkenberg

Onsala

Hitta smörgåstårtan i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 20 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 11 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Hälsingland är i:

Bollnäs

Hudiksvall

Järvsö

Söderhamn

Edsbyn

Bergsjö

Bästa Smörgåstårtan i Härjedalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa en smörgåstårta i Härjedalen. Det kan finnas fler smörgåsbutiker i Härjedalen som kan erbjuda smörgåstårta men de finns inte listade här.

Lillhärdal

Bra på smörgåstårta i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 22 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 14 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Hammerdal

Krokom

Ingen smörgåstårta i Lappland

I Lappland finns inget företag som säljer på med smörgåstårta. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än smörgåstårta och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.Bra på smörgåstårta i Medelpad

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Medelpad är 10 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Medelpad är i:

Sundsvall

Kvissleby

Stöde

Alnö

Söråker

Timrå

Bra på smörgåstårta i Norrbotten

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Norrbotten är 38 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Norrbotten är i:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Korpilombolo

Gällivare

Bra på smörgåstårta i Närke

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Närke är 32 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Nora

Lindesberg

Odensbacken

Karlskoga

Hitta smörgåstårtan i Skåne

I Skåne finns det totalt 171 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 66 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Båstad

Landskrona

Hitta smörgåstårtan i Småland

I Småland finns det totalt 107 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 45 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Småland är i:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Vetlanda

Värnamo

Huskvarna

Bra på smörgåstårta i Sörmland

I Sörmland finns det totalt 34 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 11 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Södermanland är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Gnesta

Oxelösund

Stallarholmen

Bra på smörgåstårta i Stockholms län

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Stockholms län är 168 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Bromma

Solna

Järfälla

Sollentuna

Hitta smörgåstårtan i Uppland

I Uppland finns det totalt 26 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 13 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Uppland är i:

Uppsala

Enköping

Gimo

Bålsta

Östhammar

Knivsta

Hitta smörgåstårtan i Värmland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Värmland är 28 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Säffle

Torsby

Bra på smörgåstårta i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 38 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 20 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västerbotten är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Lövånger

Robertsfors

Bjurholm

Bra på smörgåstårta i Västergötland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Västergötland är 152 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Mölndal

Alingsås

Skövde

Trollhättan

Hitta smörgåstårtan i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 24 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 10 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västmanland är i:

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Hallstahammar

Norberg

Bra på smörgåstårta i Ångermanland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Ångermanland är 28 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Ångermanland finns på följande orter:

Sollefteå

Nordingrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Husum

Själevad

Bra på smörgåstårta i Öland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Öland är 8 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Öland finns på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Köpingsvik

Bra på smörgåstårta i Östergötland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Östergötland är 44 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång

Söderköping

Åby