ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Syriana Cafe och Bageri - God smörgåstårta & landgång
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta - Syriana Cafe och Bageri

Smörgåstårta av Syriana Cafe och Bageri i Västra Frölunda

Syriana Cafe och Bageri är en av totalt 11 butiker i Västra Frölunda där du kanske kan köpa en smaskig smörgåstårta, läcker landgång eller bröd när du ska göra en egen hemmagjord smörgåstårta. Både utbudet av smörgåstårtor och fyllningen i tårtorna variera och därför kan det vara en god idé att jämföra smörgåstårtorna i Västra Frölunda eller i Västergötland.

Innan du söker upp någon som tillverkar smörgåstårtor bör du veta vad du vill ha på din smörgåstårta och även hur stor smörgåstårta du vill ha eller om det passar bättre med landgångar. En del info om smörgåstårtor och recept på goda smörgåstårtor du kan göra själv kan du få genom att besöka hemsidorna från olika smörgåsbutiker eller matsidor på nätet.

Då det finns flera som erbjuder smörgåstårta i Västra Frölunda liknande Syriana Cafe och Bageri kan det vara ett gott råd att jämföra de olika smörgåstårtorna och även försöka hitta tips på vem som har de bästa landgångarna eller smörgåstårtorna. Börja dock med att kontakta först för att garanterat få en god smörgåstårta.
Enklast kommer du i kontakt med Syriana Cafe och Bageri för att diskutera mörgåstårta och landgång enligt nedan:


Syriana Cafe och Bageri

Briljantgatan 34

421 49 Västra Frölunda

031-49 14 49