ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Mölndal - Allt om bästa smörgåstårtan i Mölndal
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Mölndal

Smörgåstårta i Mölndal

Det finns totalt 7 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Mölndal och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Mölndal att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Mölndal. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Mölndal kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Västergötland kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Mölndal via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Mölndal där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Mölndal

Margaretas Bröd & Bakverk

Idunagatan 2

431 44 Mölndal

Guldhedens Hembageri AB

Brännåsvägen 47

431 33 Mölndal

Brogyllen AB

Häradsgatan 24

431 42 Mölndal

Café Skåne

Nämndemansgatan 1

431 33 Mölndal

Brogatans Konditori

Brogatan 6

431 30 Mölndal


Fler som erbjuder smörgåstårta i Mölndal

Kvarnbytorgets Bageri AB

Kvarnbygatan 45

431 34 Mölndal

Nielséns Konditori

Jungfruplatsen 1

431 48 Mölndal