Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta i Umeå

Smörgåstårta i Umeå

Det finns totalt 10 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Umeå och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Umeå att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Umeå. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Umeå kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Västerbotten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Umeå via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Umeå där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Umeå

Finas Konditori

Ålidhem Centrum

907 30 Umeå

Nya Konditoriet AB

Kungsgatan 57

903 26 Umeå

Nybro Konditoriet

Tegsborg

904 20 Umeå

Ullas Kondis

Timotejvägen 4

903 52 Umeå

Skogaholm Bageri AB

Lagervägen 20

901 37 Umeå


Fler som erbjuder smörgåstårta i Umeå

Hagabröd Olof Wikström

Axlavägen 1

903 62 Umeå

Polarbröd AB

Nygatan 8

903 27 Umeå

ICA Supermarket Böleäng

Fruktvägen 1

904 36 Umeå

Nya Konditoriet

Strömpilsplatsen

907 43 Umeå

Finas Hembageri

Renmarkstorget 6

903 26 Umeå