ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Uppsala - Allt om bästa smörgåstårtan i Uppsala
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Uppsala

Smörgåstårta i Uppsala

Det finns totalt 8 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Uppsala och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Uppsala att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Uppsala. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Uppsala kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Uppland kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Uppsala via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Uppsala där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Uppsala

GK-Bageriet AB

Säbygatan 23

753 23 Uppsala

Forsa Hembageri

Dragarbrunnsgatan 35

753 20 Uppsala

52:ans Catering & Café

Fyrisvallsgatan 23

752 28 Uppsala

Konditori Fågelsången AB

Munkgatan 3

753 09 Uppsala

Ofvandahls Hovkonditori AB

Sysslomansgatan 5A

753 11 Uppsala


Fler som erbjuder smörgåstårta i Uppsala

La Fabbrica

Hållnäsgatan 10

752 28 Uppsala

Güntherska Hovkonditori & Schweizeri

Östra Ågatan 31

753 22 Uppsala

Gottsunda Centrum

Gottsunda Centrum

756 55 Uppsala