ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Enköping - Allt om bästa smörgåstårtan i Enköping
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Enköping

Smörgåstårta i Enköping

Det finns totalt 4 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Enköping och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Enköping att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Enköping. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Enköping kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Uppland kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Enköping via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Enköping där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Enköping

Fabian Flink´s Brödbod

Torggatan 28

745 31 Enköping

Quiche Bageriet i Mälard AB

Långtora Gård

745 96 Enköping

Konditori Drott,

Drottninggatan 2

745 34 Enköping

Tammerfors Konditori AB

Kyrkogatan 28

745 31 Enköping