ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Upplands Väsby - Allt om bästa smörgåstårtan i Upplands Väsby
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Upplands Väsby

Smörgåstårta i Upplands Väsby

Det finns totalt 5 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Upplands Väsby och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Upplands Väsby att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Upplands Väsby. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Upplands Väsby kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Stockholms län kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Upplands Väsby via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Upplands Väsby där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Upplands Väsby

Bageri Kardemumma AB

Kyrkvägen 34

194 74 Upplands Väsby

Runby Bageri och Konditori

Runby Torg 7

194 46 Upplands Väsby

Väsby Nya Konditori & Bageri

Centralvägen 9

194 76 Upplands Väsby

Konditori Petit Four AB

Dragonvägen 86

194 33 Upplands Väsby

Merförsäljning

Lövmovägen 98

194 65 Upplands Väsby