ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Kalmar - Allt om bästa smörgåstårtan i Kalmar
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Kalmar

Smörgåstårta i Kalmar

Det finns totalt 7 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Kalmar och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Kalmar att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Kalmar. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Kalmar kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Småland kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kalmar via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Kalmar där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Kalmar

Kallskänken i Kalmar

Esplanaden 33

392 34 Kalmar

Holmgrens Eftr. Konditori AB

Kaggensgatan 5

392 32 Kalmar

Mobergarna AB

Företagarevägen 3

394 70 Kalmar

Stensö Hembageri AB

Stensövägen 23

392 46 Kalmar

Conditori König

Storgatan 28

392 32 Kalmar


Fler som erbjuder smörgåstårta i Kalmar

Fiesta Konditori

Larmgatan 26

392 32 Kalmar

Konsumbagarn

Tjuvbackevägen 6

392 39 Kalmar