ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Lund - Allt om bästa smörgåstårtan i Lund
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Lund

Smörgåstårta i Lund

Det finns totalt 7 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Lund och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Lund att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Lund. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Lund kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Skåne kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Lund via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Lund där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Lund

Ramklints Konditori

Mårtenstorget 10

223 51 Lund

Lunds Stenugnsbageri AB

Västra Mårtensgatan 1

223 51 Lund

Mormors Bageri Botulfsplatsen

Vårfrugatan 8

223 50 Lund

Klostergårdens Konditori

Nordanväg 7

222 28 Lund

Olssons Hembageri

Qvantenborgsvägen 3

227 38 Lund


Fler som erbjuder smörgåstårta i Lund

Mormors Bageri Knutgården

Knut Den Stores Torg 1A

222 21 Lund

Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori

Kung Oskars Väg 5

222 40 Lund