ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Kristianstad - Allt om bästa smörgåstårtan i Kristianstad
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Kristianstad

Smörgåstårta i Kristianstad

Det finns totalt 7 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Kristianstad och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Kristianstad att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Kristianstad. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Kristianstad kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Skåne kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kristianstad via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Kristianstad där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Kristianstad

Duvanders Conditori

Hesslegatan 6

291 31 Kristianstad

Conditori Darins

Östra Storgatan 36

291 31 Kristianstad

Axelssons Conditori HB

Götgatan 10

291 33 Kristianstad

Konsumbagarn

Industrigatan 20

291 36 Kristianstad

Våffelbagaren

Prostens Väg 30

291 44 Kristianstad


Fler som erbjuder smörgåstårta i Kristianstad

Conditori Fantasi HB

Vendesgatan 3

291 53 Kristianstad

Brödboden Lilla Torg

Döbelnsgatan 8

291 31 Kristianstad