ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Kivik - Allt om bästa smörgåstårtan i Kivik
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Kivik

Smörgåstårta i Kivik

Det finns totalt 4 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Kivik och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Kivik att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Kivik. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Kivik kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Skåne kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kivik via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Kivik där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Kivik

Dalängarna

Mellby Stora Väg 4

277 35 Kivik

Kiviks Café & Bageri

Killebacken 3

277 31 Kivik

Mellbybagaren

Mellby Backe 13

277 35 Kivik

Mellbybagaren

Granvägen 13

277 31 Kivik