ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Motala - Allt om bästa smörgåstårtan i Motala
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Motala

Smörgåstårta i Motala

Det finns totalt 4 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Motala och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Motala att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Motala. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Motala kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Östergötland kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Motala via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Motala där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Motala

Råssnäs Bageri

Råssnäsvägen 33

591 73 Motala

Lilla Hembageriet i Motala

Kungsgatan 9

591 30 Motala

Ubbes Bageri o. Café

Lasarettsgatan 50

591 35 Motala

Östenssons Livs AB

Myntgatan 2

591 61 Motala