ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Smörgåstårta i Östersund - Allt om bästa smörgåstårtan i Östersund
Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om Smörgåstårta


Smörgåstårta i Östersund

Smörgåstårta i Östersund

Det finns totalt 5 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Östersund och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Östersund att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Östersund. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Östersund kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Jämtland kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Östersund via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Östersund där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Östersund

Edenbos Konditori

Rådhusgatan 59

831 37 Östersund

Frejas Bakeri

Nedre Frejagatan 9

831 37 Östersund

Wedemarks Konditori AB

Prästgatan 27

831 31 Östersund

Törners Konditori

Storgatan 24

831 30 Östersund

PAUSE

Hamngatan 17

831 34 Östersund