Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaBra på smörgåstårta i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 14 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Blekinge är i:

Sölvesborg

Karlskrona

Mörrum

Hasslö

Lyckeby

Bra på smörgåstårta i Bohuslän

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Bohuslän är 42 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Bohuslän är i:

Uddevalla

Torslanda

Stenungsund

Grebbestad

KungälvHitta smörgåstårtan i Dalarna

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Dalarna är 37 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Dalarna är i:

Avesta

Borlänge

Falun

Ludvika

Rättvik

Hitta smörgåstårtan i Dalsland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Dalsland är 5 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Dalsland är i:

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Bra på smörgåstårta i Gotland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Gotland är 15 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Gotland är i:

Visby

Hemse

Klintehamn

Burgsvik

Fårö

Bra på smörgåstårta i Gästrikland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Gästrikland är 15 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Gästrikland är i:

Gävle

Hofors

Bergby

Kungsgården

Ockelbo

Hitta smörgåstårtan i Halland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Halland är 37 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Halland är i:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Falkenberg

Hitta smörgåstårtan i Hälsingland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Hälsingland är 20 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Hälsingland finns på följande orter:

Bollnäs

Hudiksvall

Järvsö

Söderhamn

Edsbyn

Bästa Smörgåstårtan i Herjeådalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa en smörgåstårta i Härjedalen. Det kan finnas fler smörgåsbutiker i Härjedalen som kan erbjuda smörgåstårta men de finns inte listade här.

Lillhärdal

Bra på smörgåstårta i Jämtland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Jämtland är 22 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Hammerdal

Ingen smörgåstårta i Lappland

I Lappland finns inget företag som säljer på med smörgåstårta. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än smörgåstårta och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta smörgåstårtan i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 10 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 7 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Kvissleby

Stöde

Alnö

Söråker

Hitta smörgåstårtan i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 38 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 17 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Korpilombolo

Bra på smörgåstårta i Närke

I Närke finns det totalt 32 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 10 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Närke är i:

Örebro

Kumla

Nora

Lindesberg

Odensbacken

Hitta smörgåstårtan i Skåne

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Skåne är 171 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Skåne är i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Båstad

Hitta smörgåstårtan i Småland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Småland är 107 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Småland finns på följande orter:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Vetlanda

Värnamo

Bra på smörgåstårta i Södermanland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Södermanland är 34 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Gnesta

Oxelösund

Bra på smörgåstårta i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 168 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 44 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Stockholms län är i:

Stockholm

Hägersten

Bromma

Solna

Järfälla

Hitta smörgåstårtan i Uppland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Uppland är 26 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Gimo

Bålsta

Östhammar

Bra på smörgåstårta i Värmland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Värmland är 28 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Värmland är i:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Säffle

Bra på smörgåstårta i Västerbotten

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Västerbotten är 38 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Lövånger

Robertsfors

Hitta smörgåstårtan i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 152 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 47 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västergötland är i:

Göteborg

Västra Frölunda

Mölndal

Alingsås

Skövde

Bra på smörgåstårta i Västmanland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Västmanland är 24 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Västmanland finns på följande orter:

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Hallstahammar

Bra på smörgåstårta i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 28 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 17 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Ångermanland är i:

Sollefteå

Nordingrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Husum

Bra på smörgåstårta i Öland

I Öland finns det totalt 8 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 4 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Öland är i:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Köpingsvik

Bra på smörgåstårta i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 44 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 12 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Östergötland är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång

Söderköping