Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaHitta smörgåstårtan i Blekinge

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Blekinge är 14 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Blekinge finns på följande orter:

Sölvesborg

Karlskrona

Mörrum

Hitta smörgåstårtan i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 42 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 24 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Bohuslän finns på följande orter:

Uddevalla

Torslanda

Stenungsund

Bra på smörgåstårta i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 37 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 23 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Dalarna är i:

Avesta

Borlänge

Falun

Bra på smörgåstårta i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 5 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 3 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Dalsland är i:

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Hitta smörgåstårtan i Gotland

I Gotland finns det totalt 15 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Gotland finns på följande orter:

Visby

Hemse

Klintehamn

Bra på smörgåstårta i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 15 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Gästrikland är i:

Gävle

Hofors

Bergby

Bra på smörgåstårta i Halland

I Halland finns det totalt 37 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 18 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Halland är i:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Hitta smörgåstårtan i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 20 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 11 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Hälsingland finns på följande orter:

Bollnäs

Hudiksvall

Järvsö

Bästa Smörgåstårtan i Härjedalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa en smörgåstårta i Härjedalen. Det kan finnas fler smörgåsbutiker i Härjedalen som kan erbjuda smörgåstårta men de finns inte listade här.

Lillhärdal

Hitta smörgåstårtan i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 22 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 14 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Åre

Ingen smörgåstårta i Lappland

I Lappland finns inget företag som säljer på med smörgåstårta. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än smörgåstårta och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra på smörgåstårta i Medelpad

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Medelpad är 10 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Kvissleby

StödeBra på smörgåstårta i Norrbotten

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Norrbotten är 38 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Bra på smörgåstårta i Närke

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Närke är 32 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Närke är i:

Örebro

Kumla

Nora

Bra på smörgåstårta i Skåne

I Skåne finns det totalt 171 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 66 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Skåne är i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra på smörgåstårta i Småland

I Småland finns det totalt 107 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 45 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Småland finns på följande orter:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Bra på smörgåstårta i Södermanland

I Södermanland finns det totalt 34 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 11 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta smörgåstårtan i Stockholms län

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Stockholms län är 168 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Bromma

Hitta smörgåstårtan i Uppland

I Uppland finns det totalt 26 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 13 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Gimo

Hitta smörgåstårtan i Värmland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Värmland är 28 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Värmland är i:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Bra på smörgåstårta i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 38 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 20 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra på smörgåstårta i Västergötland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Västergötland är 152 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västergötland är i:

Göteborg

Västra Frölunda

Mölndal

Hitta smörgåstårtan i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 24 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 10 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västmanland är i:

Västerås

Sala

Köping

Hitta smörgåstårtan i Ångermanland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Ångermanland är 28 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Ångermanland finns på följande orter:

Sollefteå

Nordingrå

Härnösand

Hitta smörgåstårtan i Öland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Öland är 8 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Öland finns på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Hitta smörgåstårtan i Östergötland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Östergötland är 44 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala