Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaBra på smörgåstårta i Blekinge

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Blekinge är 14 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Blekinge finns på följande orter:

Sölvesborg

Karlskrona

Mörrum

Hasslö

Hitta smörgåstårtan i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 42 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 24 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Bohuslän är i:

Uddevalla

Torslanda

Stenungsund

Grebbestad

Bra på smörgåstårta i Dalarna

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Dalarna är 37 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Dalarna finns på följande orter:

Avesta

Borlänge

Falun

Ludvika

Hitta smörgåstårtan i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 5 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 3 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Dalsland finns på följande orter:

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Hitta smörgåstårtan i Gotland

I Gotland finns det totalt 15 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Gotland är i:

Visby

Hemse

Klintehamn

Burgsvik

Hitta smörgåstårtan i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 15 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Hofors

Bergby

Kungsgården

Hitta smörgåstårtan i Halland

I Halland finns det totalt 37 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 18 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Bra på smörgåstårta i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 20 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 11 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Hälsingland finns på följande orter:

Bollnäs

Hudiksvall

Järvsö

Söderhamn

Bästa Smörgåstårtan i Herjeådalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa en smörgåstårta i Härjedalen. Det kan finnas fler smörgåsbutiker i Härjedalen som kan erbjuda smörgåstårta men de finns inte listade här.

Lillhärdal

Bra på smörgåstårta i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 22 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 14 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Ingen smörgåstårta i Lappland

I Lappland finns inget företag som säljer på med smörgåstårta. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än smörgåstårta och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta smörgåstårtan i Medelpad

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Medelpad är 10 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Medelpad är i:

Sundsvall

Kvissleby

Stöde

Alnö

Hitta smörgåstårtan i Norrbotten

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Norrbotten är 38 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Norrbotten är i:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Hitta smörgåstårtan i Närke

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Närke är 32 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Närke är i:

Örebro

Kumla

Nora

Lindesberg

Bra på smörgåstårta i Skåne

I Skåne finns det totalt 171 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 66 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Hitta smörgåstårtan i Småland

I Småland finns det totalt 107 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 45 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Småland är i:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Vetlanda

Hitta smörgåstårtan i Södermanland

I Södermanland finns det totalt 34 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 11 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Södermanland är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

GnestaBra på smörgåstårta i Stockholms län

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Stockholms län är 168 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Bromma

Solna

Bra på smörgåstårta i Uppland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Uppland är 26 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Uppland är i:

Uppsala

Enköping

Gimo

Bålsta

Hitta smörgåstårtan i Värmland

I Värmland finns det totalt 28 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 15 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Hitta smörgåstårtan i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 38 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 20 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västerbotten är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Lövånger

Bra på smörgåstårta i Västergötland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Västergötland är 152 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Mölndal

Alingsås

Bra på smörgåstårta i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 24 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 10 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västmanland är i:

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Bra på smörgåstårta i Ångermanland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Ångermanland är 28 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Ångermanland finns på följande orter:

Sollefteå

Nordingrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Bra på smörgåstårta i Öland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Öland är 8 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Öland finns på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Köpingsvik

Hitta smörgåstårtan i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 44 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 12 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Östergötland är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång