Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaHitta smörgåstårtan i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 14 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Blekinge är i:

Sölvesborg

Karlskrona

Mörrum

Hasslö

Lyckeby

Kallinge

Hitta smörgåstårtan i Bohuslän

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Bohuslän är 42 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Bohuslän är i:

Uddevalla

Torslanda

Stenungsund

Grebbestad

Kungälv

Marstrand

Bra på smörgåstårta i Dalarna

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Dalarna är 37 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Dalarna finns på följande orter:

Avesta

Borlänge

Falun

Ludvika

Rättvik

Hedemora

Bra på smörgåstårta i Dalsland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Dalsland är 5 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Dalsland finns på följande orter:

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Hitta smörgåstårtan i Gotland

I Gotland finns det totalt 15 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Gotland är i:

Visby

Hemse

Klintehamn

Burgsvik

Fårö

Fårösund

Bra på smörgåstårta i Gästrikland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Gästrikland är 15 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Hofors

Bergby

Kungsgården

Ockelbo

Sandviken

Bra på smörgåstårta i Halland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Halland är 37 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Falkenberg

Onsala

Hitta smörgåstårtan i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 20 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 11 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Hälsingland är i:

Bollnäs

Hudiksvall

Järvsö

Söderhamn

Edsbyn

Bergsjö

Bästa Smörgåstårtan i Härjedalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa en smörgåstårta i Härjedalen. Det kan finnas fler smörgåsbutiker i Härjedalen som kan erbjuda smörgåstårta men de finns inte listade här.

Lillhärdal

Hitta smörgåstårtan i Jämtland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Jämtland är 22 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Hammerdal

Krokom

Ingen smörgåstårta i Lappland

I Lappland finns inget företag som säljer på med smörgåstårta. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än smörgåstårta och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra på smörgåstårta i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 10 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 7 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Medelpad är i:

Sundsvall

Kvissleby

Stöde

Alnö

Söråker

Timrå

Hitta smörgåstårtan i Norrbotten

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Norrbotten är 38 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Norrbotten är i:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Korpilombolo

Gällivare

Bra på smörgåstårta i Närke

I Närke finns det totalt 32 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 10 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Nora

Lindesberg

Odensbacken

Karlskoga

Bra på smörgåstårta i Skåne

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Skåne är 171 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Båstad

LandskronaBra på smörgåstårta i Småland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Småland är 107 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Småland är i:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Vetlanda

Värnamo

Huskvarna

Bra på smörgåstårta i Sörmland

I Sörmland finns det totalt 34 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 11 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Södermanland är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Gnesta

Oxelösund

Stallarholmen

Hitta smörgåstårtan i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 168 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 44 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Stockholms län är i:

Stockholm

Hägersten

Bromma

Solna

Järfälla

Sollentuna

Hitta smörgåstårtan i Uppland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Uppland är 26 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Uppland är i:

Uppsala

Enköping

Gimo

Bålsta

Östhammar

Knivsta

Hitta smörgåstårtan i Värmland

I Värmland finns det totalt 28 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 15 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Säffle

Torsby

Bra på smörgåstårta i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 38 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 20 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västerbotten är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Lövånger

Robertsfors

Bjurholm

Bra på smörgåstårta i Västergötland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Västergötland är 152 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Mölndal

Alingsås

Skövde

Trollhättan

Bra på smörgåstårta i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 24 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 10 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västmanland är i:

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Hallstahammar

Norberg

Hitta smörgåstårtan i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 28 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 17 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Ångermanland är i:

Sollefteå

Nordingrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Husum

Själevad

Hitta smörgåstårtan i Öland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Öland är 8 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Öland är i:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Köpingsvik

Hitta smörgåstårtan i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 44 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 12 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Östergötland är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång

Söderköping

Åby