Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaHitta smörgåstårtan i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 14 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Blekinge finns på följande orter:

Sölvesborg

Karlskrona

Mörrum

Hasslö

Hitta smörgåstårtan i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 42 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 24 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Bohuslän är i:

Uddevalla

Torslanda

Stenungsund

Grebbestad

Bra på smörgåstårta i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 37 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 23 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Dalarna finns på följande orter:

Avesta

Borlänge

Falun

Ludvika

Hitta smörgåstårtan i Dalsland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Dalsland är 5 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Dalsland finns på följande orter:

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Hitta smörgåstårtan i Gotland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Gotland är 15 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Gotland är i:

Visby

Hemse

Klintehamn

Burgsvik

Hitta smörgåstårtan i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 15 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 8 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Hofors

Bergby

Kungsgården

Hitta smörgåstårtan i Halland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Halland är 37 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Halland finns på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Bra på smörgåstårta i Hälsingland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Hälsingland är 20 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Hälsingland finns på följande orter:

Bollnäs

Hudiksvall

Järvsö

Söderhamn

Bästa Smörgåstårtan i Herjeådalen

Det finns bara ett företag där du kan köpa en smörgåstårta i Härjedalen. Det kan finnas fler smörgåsbutiker i Härjedalen som kan erbjuda smörgåstårta men de finns inte listade här.

Lillhärdal

Hitta smörgåstårtan i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 22 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 14 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Ingen smörgåstårta i Lappland

I Lappland finns inget företag som säljer på med smörgåstårta. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än smörgåstårta och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta smörgåstårtan i Medelpad

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Medelpad är 10 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Medelpad är i:

Sundsvall

Kvissleby

Stöde

Alnö

Hitta smörgåstårtan i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 38 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 17 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Norrbotten är i:

Luleå

Piteå

Boden

KalixBra på smörgåstårta i Närke

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Närke är 32 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Nora

Lindesberg

Hitta smörgåstårtan i Skåne

I Skåne finns det totalt 171 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 66 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra på smörgåstårta i Småland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Småland är 107 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Småland finns på följande orter:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Vetlanda

Hitta smörgåstårtan i Södermanland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Södermanland är 34 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Södermanland är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Gnesta

Hitta smörgåstårtan i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 168 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 44 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Bromma

Solna

Hitta smörgåstårtan i Uppland

I Uppland finns det totalt 26 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 13 orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Uppland är i:

Uppsala

Enköping

Gimo

Bålsta

Hitta smörgåstårtan i Värmland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Värmland är 28 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Hitta smörgåstårtan i Västerbotten

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Västerbotten är 38 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västerbotten är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Lövånger

Bra på smörgåstårta i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 152 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 47 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Västra Frölunda

Mölndal

Alingsås

Bra på smörgåstårta i Västmanland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Västmanland är 24 och de finns på flera olika orter. De orter där det finns flest affärer som säljer mackor och smörgåstårtor i Västmanland är i:

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Hitta smörgåstårtan i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 28 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 17 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Ångermanland finns på följande orter:

Sollefteå

Nordingrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Hitta smörgåstårtan i Öland

I Öland finns det totalt 8 smörgåsbutiker där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång på 4 orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Öland finns på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Köpingsvik

Bra på smörgåstårta i Östergötland

Antalet affärer som kanske säljer smörgåstårtor i Östergötland är 44 och de finns på flera olika orter. Flest butiker som gör smörgåstårtor eller smörgåsar i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång