Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta i Solna

Smörgåstårta i Solna

Det finns totalt 7 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Solna och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Solna att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Solna. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Solna kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Stockholms län kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Solna via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Solna där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Solna

Kvalitetsbagarn i Stockholm AB

Klippgatan 1

171 47 Solna

Thelins Konditori

Gustav III:s Boulevard 18

169 73 Solna

Rufli J & M AB

Tottvägen 5B

169 54 Solna

Bullens Bageri och Konditori

Ankdammsgatan 36

171 67 Solna

Danderyds Konditori AB

Råsundavägen 79

169 57 Solna


Fler som erbjuder smörgåstårta i Solna

Thelins Konditori

Centralvägen 21

171 68 Solna

Melissas Kök & Bageri

Gårdsvägen 2

169 70 Solna