Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta i Sollentuna

Smörgåstårta i Sollentuna

Det finns totalt 5 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Sollentuna och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Sollentuna att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Sollentuna. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Sollentuna kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Stockholms län kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Sollentuna via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Sollentuna där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Sollentuna

Brödkällaren Livs & Bageri

Malmvägen 24B

191 60 Sollentuna

Intis Konditori

Kruthornsvägen 4

192 53 Sollentuna

Mia & Emmas Bageri Konditori

Rotebro Torg 1

192 68 Sollentuna

Balders Bröd

Allfarvägen 21

191 47 Sollentuna

Figges Bageri & Konditori AB

Edsbergs Torg

192 52 Sollentuna