Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta i Bromma

Smörgåstårta i Bromma

Det finns totalt 8 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Bromma och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Bromma att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Bromma. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Bromma kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Stockholms län kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bromma via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Bromma där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Bromma

Finess Konditori AB

Kvarnbacksvägen 133

168 74 Bromma

Bageri La Casita AB

Ranhammarsvägen 20B

168 67 Bromma

Sockerknuten Bageri & Konditori

Fredrikslundsvägen 20

168 34 Bromma

Kea Bageriet AB

Skaldevägen 59

167 73 Bromma

Park Konditori

Västerled 4

167 55 Bromma


Fler som erbjuder smörgåstårta i Bromma

Vivels i Stockholm AB

Ranhammarsvägen 24

168 67 Bromma

Albitar Sweet

Ranhammarsvägen 25

168 67 Bromma

Konditori Exquis AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma