Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta - Gullvivan AB, Konditori

Smörgåstårta av Gullvivan AB, Konditori i Bandhagen

Gullvivan AB, Konditori är en av totalt 3 butiker i Bandhagen där du kanske kan köpa en smaskig smörgåstårta, läcker landgång eller bröd när du ska göra en egen hemmagjord smörgåstårta. Både utbudet av smörgåstårtor och fyllningen i tårtorna variera och därför kan det vara en god idé att jämföra smörgåstårtorna i Bandhagen eller i Stockholms län.

Innan du söker upp någon som tillverkar smörgåstårtor bör du veta vad du vill ha på din smörgåstårta och även hur stor smörgåstårta du vill ha eller om det passar bättre med landgångar. En del info om smörgåstårtor och recept på goda smörgåstårtor du kan göra själv kan du få genom att besöka hemsidorna från olika smörgåsbutiker eller matsidor på nätet.

Då det finns flera som erbjuder smörgåstårta i Bandhagen liknande Gullvivan AB, Konditori kan det vara ett gott råd att jämföra de olika smörgåstårtorna och även försöka hitta tips på vem som har de bästa landgångarna eller smörgåstårtorna. Börja dock med att kontakta först för att garanterat få en god smörgåstårta.
Enklast kommer du i kontakt med Gullvivan AB, Konditori för att diskutera mörgåstårta och landgång enligt nedan:


Gullvivan AB, Konditori

Högdalsgången 10

124 54 Bandhagen

08-647 74 73