Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta i Katrineholm

Smörgåstårta i Katrineholm

Det finns totalt 4 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Katrineholm och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Katrineholm att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Katrineholm. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Katrineholm kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Sörmland kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Katrineholm via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Katrineholm där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Katrineholm

Hembagarns Konditori i Katrineholm

Köpmangatan 22

641 30 Katrineholm

Konditori Ciro

Vingåkersvägen 39A

641 51 Katrineholm

Sultans Konditori

Storgatan 27

641 45 Katrineholm

Näsets Vedugnsbageri AB

Näsets Gård

641 96 Katrineholm