Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta i Piteå

Smörgåstårta i Piteå

Det finns totalt 5 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Piteå och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Piteå att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Piteå. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Piteå kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Norrbotten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Piteå via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Piteå där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Piteå

Bagarbod Hansens Nya

Storgatan 37

941 32 Piteå

Dahlbergs Hembageri

Källbogatan 77

941 36 Piteå

Station Restaurang

Västergatan 1

941 62 Piteå

Kvartersbageriet i Piteå

Storgatan 72

941 32 Piteå

Ekbergs Konditori AB

Storgatan 50

941 32 Piteå