Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta i Luleå

Smörgåstårta i Luleå

Det finns totalt 7 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Luleå och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Luleå att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Luleå. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Luleå kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Norrbotten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Luleå via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Luleå där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Luleå

Anderssons Konditori

Björkgatan 41

973 31 Luleå

Trend Café

Storhedsvägen 1

973 45 Luleå

Café Condis

Skeppsbrogatan 25

972 31 Luleå

Klöverträsk Bröd

Klöverträsk Byaväg 21

975 91 Luleå

Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken

Björkgatan 41

973 31 Luleå


Fler som erbjuder smörgåstårta i Luleå

Trend Bageri

Industrivägen 2A

972 54 Luleå

Sockerbagerskan

Metsundsvägen 143

975 97 Luleå