Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta - Kicki och Maries Bageri och Lanthandel A

Smörgåstårta av Kicki och Maries Bageri och Lanthandel A i Kåbdalis

Kicki och Maries Bageri och Lanthandel A är den enda butiken i Kåbdalis där du kanske kan köpa en smaskig smörgåstårta eller bröd till en smörgåstårta. Då både pris på smörgåstårtorna och leveranstiden på en nygjord smörgåstårta kan variera mellan smörbutikerna och därför är det bra att kolla med flera som erbjuder landgång eller smörgåstårta i Norrbotten.

Då priset på en smörgåstårta oftast är lägre på en mindre ort liknande Kåbdalis kan det vara en bra idé att undersöka utbudet av smörgåstårtor, smörgåsar och landgångar från mindre orter. Det finns inte så många som tillverkar smörgåstårtor på samma ort som Kicki och Maries Bageri och Lanthandel A och då kan det vara ett gott beslut att höra med någon mer smörgåsbutik på en annan ort gällande deras smörgåstårtor. Dock ska du alltid kolla med Kicki och Maries Bageri och Lanthandel A först eftersom de kanske har de bästa smörgåstårtorna.
Enklast kommer du i kontakt med Kicki och Maries Bageri och Lanthandel A för att diskutera mörgåstårta och landgång enligt nedan:


Kicki och Maries Bageri och Lanthandel A

Kåbdalis 402

962 05 Kåbdalis

0928-500 00