Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta - Tant Anci och Fröken Sara

Smörgåstårta av Tant Anci och Fröken Sara i Sundsvall

Tant Anci och Fröken Sara är en av totalt 4 butiker i Sundsvall där du kanske kan köpa en smaskig smörgåstårta, läcker landgång eller bröd när du ska göra en egen hemmagjord smörgåstårta. Både utbudet av smörgåstårtor och fyllningen i tårtorna variera och därför kan det vara en god idé att jämföra smörgåstårtorna i Sundsvall eller i Medelpad.

Innan du söker upp någon som tillverkar smörgåstårtor bör du veta vad du vill ha på din smörgåstårta och även hur stor smörgåstårta du vill ha eller om det passar bättre med landgångar. En del info om smörgåstårtor och recept på goda smörgåstårtor du kan göra själv kan du få genom att besöka hemsidorna från olika smörgåsbutiker eller matsidor på nätet.

Då det finns flera som erbjuder smörgåstårta i Sundsvall liknande Tant Anci och Fröken Sara kan det vara ett gott råd att jämföra de olika smörgåstårtorna och även försöka hitta tips på vem som har de bästa landgångarna eller smörgåstårtorna. Börja dock med att kontakta först för att garanterat få en god smörgåstårta.
Enklast kommer du i kontakt med Tant Anci och Fröken Sara för att diskutera mörgåstårta och landgång enligt nedan:


Tant Anci och Fröken Sara

Bankgatan 15

852 31 Sundsvall

060-785 57 00