Smörgåstårta - Mycket fakta och gott om SmörgåstårtaSmörgåstårta i Sundsvall

Smörgåstårta i Sundsvall

Det finns totalt 4 smörgåsbutiker som erbjuder smörgåstårta eller landgång i Sundsvall och flera av dessa affärer har många olika storlekar och typer av smörgåstårtor. Det kan vara svårt i Sundsvall att hitta den bästa smörgåstårtan som dessutom innehåller det man vill och inte är alltför dyr.

En klar fördel är om man kan få tips av någon som talar om vem som har de godaste smörgåstårtorna i Sundsvall. Information och betyg om de som gör smörgåstårta i Sundsvall kan du eventuellt hitta på nätet.

Eftersom det finns många goda smörgåstårtor att välja på i Medelpad kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Sundsvall via internet beträffande priset på smörgåstårtorna och vilka ingredienser de har i sina tårtor. Då du ringer till en som säljer smörgåstårtor bör du veta vad du vill för storlek på smörgåstårtan eller landgångarna samt även vad du vill ha på dem. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika smörgåsaffärers hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en någon i Sundsvall där du kan köpa en smaskig smörgåstårta eller läcker landgång är att kolla med butikerna nedan eller söka vidare på nätet:


Alla smörgåstårtor i Sundsvall

Sten Johanssons Bageri i Sundsvall AB

Hagavägen 32

856 44 Sundsvall

Tant Anci och Fröken Sara

Bankgatan 15

852 31 Sundsvall

Pallas Konditori

Strandgatan 16

852 31 Sundsvall

Stenstans Bageri & Konditori

Trädgårdsgatan 22

852 31 Sundsvall